dimecres, 10 de juny del 2009

Aquest divendres 12 de juny..... Comencen les festes!!!

El primer acte inaugural de les Festes Joves del Coll 2009 tindrà lloc el proper divendres 12 de juny al Parc de la Creueta del Coll. S'iniciaran les festes amb el pregó a les 21.30 per passar, acte seguit, al concert jove 09. En la edició d'aquest any contarem amb els grups HIGH TIMES (ska), La Banda del Panda(Rumba fusió) i la Dj Mamayé(dj resident de la sessió mundo caníbal de la sala Apolo).

Però això no es tot pel primer cap de setmana de festetes, ja que volem començar ben forts, em preparat una bona parrilla d'activitats tan pel dissabte com per diumenge. El dia 13 començarem amb un espectacle infantil per a tota la canalla a partir de les 12h al Parc de la Creueta del Coll.
Per la tarde després de la becaina, a partir de les 17h festival d'arts escèniques amb teatre, malabars, clown, titelles, trapezi, performance i tallers per a tothom. I a les 21.00h la colla de diables La Malèfica del Coll, ens enlluernarà amb un correfoc que sortirà des de el mateix parc i ens portarà a la plaça Salvador Allende.

Finalment per aquells que encara tinguin energia al cos els grups Sibaritas de la Calle (rumba), Los Barrankillos(afrodisiak rumba style) i Dj Nau (ska-reggae) ens oferiran un concert a partir de les 22h al Parc de la Creueta del Coll.



I per finiquitar el cap de setmana amb la panxa plena, el diumenge 13, hi haurà un concurs popular de truites per a tots aquells xefs que vulguin presentar en societat les seves habilitats culinàries. Després del tast de les obres gastronòmiques continuarem a les 18h, sense moure'ns del parc de la Creueta, amb un taller d'iniciació a les Sevillanes i a partir de les 20h, un grup d'Havaneres acompanyat de rom cremat tancarà aquest primer contacte amb les festes Joves 2009, que continuaran fins al dissabte 20 amb moltes altres activitats. Però aquestes les desvelarem en un altre post.


A gaudir de les festes!!

1 comentari:

Emmakumba ha dit...

Va estar tot molt bé! Gracies a tots els de la comissió!!!

Muacks