dimarts, 3 de juny del 2014

Comencen les Festes Joves 2014!!

Aquest dijous comencen les activitats de les Festes Joves del Coll 2014! Ens espera un primer cap de setmana de festes molt carregat, on destaca la 2a edició de les Barraques del Coll. T'ho perdràs?


Dijous 5 de juny


20:30 h: Inauguració de les exposicions "L'Extinció de les Pin-Up's" i "Natures post mortem", al Casal de Joves del Coll.




Divendres 6 de juny


19 h: Pregó a càrrec del Grup d'Estudis Coll-Vallcarca al Parc de la Creueta del Coll

19 h: Processó de la Mare de Déu del Vinet pels carrers del barri, amb sortida al Parc de la Creueta del Coll, acompanyada pels Tabalers de la Malèfica del Coll i la Tuna de Ciències de Barcelona. Preu: 6 € (+ got 1 €, 7 parades)

21:30 h: Funció teatral "KEAN" a càrrec de Sotacabina, companyia teatral dels Lluïsos de Gràcia, al vestíbul de l'Alberg Mare de Déu de Montserrat

22 h: Barraques i Concert amb:

  • Möndo Loco
  • La Màlaga Essència Rumbera

Dissabte 7 de juny


11 h:  Fem-ho Fàcil: Festival d'arts escèniques per la transformació social, a càrrec de l'Assemblea de Festes Alternatives Coll-Vallcarca.


12 h: I Torneig de Bàsquet Font-Rúbia, al Poliesportiu de la Creueta del Coll (SUSPÈS)

14 h: Dinar popular de Festa Major

17 h: Activitats a les barraques

18 h: Sessió Gratuïta de Musicoteràpia Comunitària a càrrec de 4Arts Barcelona, dins el marc del Festival Simfònic, a l'Alberg Mare de Déu de Montserrat

21 h: Correfoc (sortida a l'Alberg Mare de Déu de Montserrat)


21 h: Barraques i Concert amb:

  • Los Tunantes
  • Sybarites
  • Los Fulanos

21:30 h: Funció teatral "KEAN" a càrrec de Sotacabina, companyia teatral dels Lluïsos de Gràcia, al vestíbul de l'Alberg Mare de Déu de Montserrat. Preu per determinar.

Diumenge 8 de juny


11 h: Itinerari cultural pel barri a càrrec del Grup d'Estudis Coll-Vallcarca. Inici davant del restaurant Casa Fausto i final al Parc de la Creueta del Coll.


17:30 h: Diada i cercavila de cultura popular a càrrec de la Malèfica del Coll + colles convidades. Inici a l'Alberg Mare de Déu de Montserrat.

20 h: Barraques amb DJs al Parc de la Creueta


Consulta aquí tota la programació de les Festes Joves del Coll 2014!