dilluns, 25 de gener del 2010

CARNAVAL A RITME DE REGGAE i RUMBA AL COLL

Al barri del Coll ja tenim preparada una rebuda digne pel Rei Carnestoltes. Com ja es tradicional organitzem el CARNABALL, un concert per celebrar la festa més esbojarrada de l’any.

Aquest esdeveniment tindrà lloc el 13 de febrer, al Parc de la Creueta del Coll a partir de les 21.30h. Els músics escollits per amenitzar el sarau són Mahogo (reggae/ska), Muyayo Rif (reggae/rumba) i els Dj’s de Sant Gaudenci (dj PolandRi), la casa de la rumba.












Com cada any per aquestes dates des del Coll, zona Nord del Districte de Gràcia, s’aposta fort per una festa realitzada per les entitats del barri. El programa d'aquest dia començarà a les 11h amb una Rua de Carnaval amb origen al Centre Cívic del Coll i final al Parc de la Creueta. Un cop allà la festa continuarà amb una actuació per als més petits a càrrec de la companyia La Cremallera Teatre. A les 14h, dinar popular de carmanyola per tots aquells que s'animin a pujar al Parc per compartir el menjar tots plegats i disfressats.

I ja per la tarda, a partir de les 20h, s'iniciarà el correfoc de la Maléfica del Coll amb sortida a la Plaça Mons i cremada final del Titot al Parc de la Creueta.

Una vegada més les entitats del Coll ofereixen una interessant oferta lúdica en un paratge privilegiat, dins de Barcelona, delimitat per la Creueta del Coll, la Muntanya Pelada i el Parc Güell.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

pues quin fàstic de festa!!!!!

Anònim ha dit...

no es traspassa a un altre cap de setmana per lo de la pluja?